top of page

Typical Dutch is een uniek door Vanderkruit SportsEvents samengesteld programma. Met zowel een indoor- als outdoorvariant, ben je met dit programma verzekerd van authentieke Oudhollandse gezelligheid. Een actief programma waarbij plezier voorop staat, maar waar er ook plek is voor Nederlands fanatisme.

 

Typical Dutch is geschikt voor iedere soort groep en is in het bijzonder zeer interessant voor internationale gezelschappen.

Typical Dutch

Typical

   Dutch

Programma's

Typical Dutch Indoor: Oudhollandse herbergspelen

De oudhollandse herbergspelen bieden ouderwets indoorvermaak voor jong en oud. Tijdens dit indoorprogramma maak je een ronde langs 6 traditionele houten tafelspelen: toptafel, pinbollen, tonspel, schuiftafel, trekbiljart en het jumbo-hamerspel. Hierbij staan behendigheid, concentratie en reactievermogen centraal. Daarnaast zorgt het jumbo-hamerspel, de voorloper van de flipperkast, als 8 persoonswedstrijdspel geheid voor plezier en enthousiasme.

 

Typical Dutch Outdoor: Klootschieten

Klootschieten is sinds de 13e eeuw niet meer weg te denken uit Nederland. Met twee teams van maximaal 5 personen ga je op pad: het bos, de polder of het park in. De spelers werpen om de beurt de kloot, de houten bal gevuld met lood, vooruit. Probeer in zo min mogelijk worpen de kloot over de finish te werpen. Een heerlijke dag buiten en humoristische situaties gegarandeerd!

bottom of page