top of page
Beachvolleyball bij ons Sand & Beach programma

Sand &

Beach

Strand en actie, dat is waar Vanderkruit SportEvents' Sand & Beach programma om draait. Wind in het haar, voeten in het zand en een lach op het gezicht.

 

Sand & Beach is een energiek strandprogramma waarin zowel sportiviteit als behendigheid een rol spelen. Zo is dit programma geschikt voor iedere soort groep. De prachtig brede stranden van bijvoorbeeld Kijkduin, Scheveningen, Noordwijk, Katwijk, Zandvoort en Bloemendoel bieden een fijne ambiance waar jouw groep er echt even tussenuit kunt zijn. Sand & Beach is ook te organiseren rond recreatieplassen en randmeren. Denk bijvoorbeeld aan ’t Twiske, Busloo, Spaarnwoude, het Haarlemmermeerse bos, Maasplassen en het Delftse Hout.

 

Naast de zomermaanden is dit programma ook in mei en september te boeken. In deze maanden heerst er veel rust op de stranden. Daarnaast levert Vanderkruit SportsEvents bij iedere boeking een gratis slechtweeralternatief zodat je plannen nooit in het water vallen.

De onderdelen

Beach Disc Golf

Disc Golf is een afstammeling van het traditionele golf, maar vereist in plaats van een bal een frisbee. Hierbij leer je alles over lange afstandsworpen en putten. Het doel is om het parcours in zo min mogelijk worpen af te leggen. Beweeg je over het zand en zorg dat jouw frisbee in de pole hole belandt!

 

Beach Pushball

Bij Beach Pusball draait het geheel om samenwerking. De teamcaptain klimt op een reuzengrote strandbal en dient door zijn of haar teamleden zo snel mogelijk over een parcours gerold te worden. Lukt het jouw team effectief te communiceren en de captain in veiligheid te brengen?

 

Zandkastelen bouwen

Dat een zandkasteel bouwen samenwerking en creativiteit vereist, wordt tijdens dit onderdeel snel duidelijk. Nadat de groep wordt bijgebracht hoe te carven, wordt er met troffels en fijner gereedschap aan de slag gegaan. Creëer jouw meesterwerk en presenteer achteraf hoe jullie team tot het resultaat is gekomen. 

 

Beachvolleybal

Een partij traditioneel beachvolleybal kan op het strand niet ontbreken! Tijdens dit onderdeel speel je op een officieel volleybalveld in een team van 5 of 6 personen. Heel enthousiast over beachvolleybal? Vanderkruit SportsEvents biedt jouw groep ook de mogelijkheid een complete competitie op meerdere velden te spelen.

 

Stuntvliegeren

Dit onderdeel roept het enthousiasme in je op en is bovenal indrukwekkend. Met een originele deltavlieger van ruim een meter breed, probeer je de meest waanzinnige figuren in de lucht te maken. Deze creatieve vorm van vliegeren doet daarom een beroep op creativiteit, coördinatie en concentratie.

 

Indiaca

Een sport die op het Braziliaanse strand niet kan ontbreken, is Indiaca. Tijdens dit onderdeel, dat gelijkenissen heeft met zowel badminton als volleybal, probeer je in teams een vrolijke, gekleurde pluim met een racket in het veld van je tegenstander te slaan. Ook dit onderdeel kan als complete competitie geboekt worden.

 

Pagschieten

Pagschieten is een waar competitieonderdeel waarbij de deelnemers niet aan elkaar willen onderdoen. Het doel is met jouw team knotsen van een afstand van 10 meter door een houten wigwam te werpen. Strijd tegen de andere teams en laat zien we het behendigst is!

bottom of page