top of page

Dat techniek in al zijn facetten fascinerend is, weet Vanderkruit SportsEvents al te goed. Techniek en events vormen een interessante combinatie voor een breed publiek. Om deze reden hebben wij vele technische events op ons naam staan en bieden wij verscheidene mogelijkheden aan om zelf aan de slag te gaan met techniek.

 

Met het oog op de toekomst, hecht Vanderkruit SportsEvents in het bijzonder waarde aan het enthousiasmeren en interesseren van jongere kinderen voor techniek. Zo bieden wij educatieve workshops aan en verhuren wij interessante technische speel- en bouwsets.

Techniek evenementen & Lego

Techniek

Events

Lees verder

Ons aanbod

Organisatie van techniek events

Al sinds 2008 zet Vanderkruit SportsEvents zich in voor de organisatie van de First Lego League (FLL). Dit is een internationaal Lego evenement dat, door middel van robotwedstrijden, kinderen warm maakt voor techniek. Spelenderwijs worden de kinderen in contact gebracht met techniek en ontwikkelen zij zichzelf. Dit grootse event wordt onderverdeeld in verschillende wedstrijden voor verschillende leeftijden: van de FLL Discover (4 t/m 6 jaar) en FLL Explore (6 t/m 9 jaar) tot de FLL Challenge (9 t/m 15 jaar). In 2011 was Vanderkruit SportsEvents de organisator van het Open Europees Kampioenschap van de First Lego League. Aan dit 4 daags evenement namen teams uit 43 verschillende landen deel, van Peru tot Australië. Met de medewerking van 160 studenten van Hogeschool Inholland en 200 vrijwilligers, blikken wij nog terug op één van ons meest succesvolle evenementen. Daarnaast organiseerden wij al 15 keer de First Lego League Regiofinale Westland, 12 keer de First Lego League Regiofinale Delft en 2 keer de First Lego League Regiofinale Haaglanden.

Zie ook ons blog: Techniek fascineert

 

Educatieve workshops

Wij bieden een drietal educatieve techniekworkshops aan die wij op uw locatie kunnen geven en af kunnen stemmen op de gemiddelde leeftijd van uw groep. Interessant voor kinderen en volwassenen!

  • EV3 robot en Spike robot

  • Leren programmeren

  • Effectief gebruik van sensoren

 

Verhuur van technische speel- en bouwsets

Vanderkruit SportsEvents erkent dat technisch spelen een essentiële rol speelt in de ontwikkeling van kinderen. Vanuit die visie hebben wij een groot aantal technische speel- en bouwsets verzameld die wij aanbieden voor verhuur. Met of zonder begeleiding en interessant voor verschillende leeftijden.

  • Primo-, Lego- en Duploboxen

  • Stocs: bouwen met enorme touwen.

  • WeDo sets: leren programmeren.

  • Knikkerbanen

  • De Lego Derby Car: een 12 meter lange racebaan waarvoor kinderen zelf worden uitgedaagd een zo snel mogelijke raceauto te bouwen.

bottom of page