top of page
Highland Games

Highland

   Games

Vanderkruit SportsEvents biedt jouw groep de mogelijkheid aan een onvergetelijk Highland Games evenement deel te nemen. In teams strijdt jouw groep tegen elkaar op het gebied van behendigheid, flexibiliteit, kracht en intelligentie. Tijdens traditionele onderdelen van de Schotse Highland Games zal blijken welk team het sterkt is en zich na een gezellige actieve middag de winnaar mag noemen.

Wij bieden vier programma’s op verschillende niveaus aan. Hierdoor is er altijd een geschikt Highland Game programma dat past bij jouw team of gezelschap, ongeacht de grootte of samenstelling.

Programma's

Easy-Going

Het Easy-Going programma is toegankelijk voor iedere soort groep, van jong tot oud. Stroop je mouwen op, waan je in Schotland en beleef een actieve middag met een hoge fun factor.

 

Strong & Sporty

Dankzij de conditionele-, kracht- en concentratieonderdelen is Strong & Sporty een passend programma voor een energieke groep die opzoek is naar zowel fysieke uitdaging als plezier.

 

Hard & Heavy

Hard & Heavy is ontwikkeld voor de ervaren krachtsporter die eens een andere invulling wilt geven aan zijn of haar krachttraining. Tijdens dit programma dagen wij jouw team uit tot het uiterste te gaan. Hard & heavy bezorgt jouw groep een zeer intensieve, competitieve en vermakelijke middag.

 

Office Fitness Training Program

In samenwerking met fysiotherapeut Stijn Verwey, biedt Vanderkruit SportsEvents een exclusief trainingsprogramma aan voor bedrijven. Het Office Fitness Training Program is een 3 maanden durend programma waarin jouw team door middel van wekelijkse trainingssessies wordt klaargestoomd voor het uiteindelijke Highland Game evenement.

bottom of page