top of page
publieke evenementen

PUBLIEKS
EVENTS

Naast zakelijke evenementen, specialiseert Vanderkruit SportsEvents zich al sinds 1989 in publieks events. Hierbij vinden wij het belangrijk dat er ruimte is voor uw wensen en dat het publiek zowel gemobiliseerd als geïnspireerd wordt.

 

Daarnaast denken wij in mogelijkheden, niet in beperkingen. Zo organiseert Vanderkruit SportsEvents veel publieksevenementen op basis van cofinanciering. Gemeentes leveren bijvoorbeeld regelmatig een startbudget waarna wij fondsen en andere commerciële partijen benaderen voor het restbudget. Door partijen samen te brengen en krachten te bundelen is deze moedige aanpak is al jaren een succesformule. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Ook voor het schrijven van een tender kunt u bij ons terecht.

Lees verder

Projecten

In het Hemelvaartweekend van 2011 was Vanderkruit SportsEvents de hoofdorganisator van de Open Europese Kampioenschappen van de First Lego League (FLL).

62 teams uit 44 landen namen deel aan deze driedaagse robotwedstrijd bij de Technische Universiteit (TU) in Delft. Robots werden ontworpen, gebouwd en geprogrammeerd. Assistentie werd verleend door meer dan 300 vrijwilligers waarvan 150 studenten van InHolland.

bottom of page