top of page

OVER ONS

Vanderkruit SportsEvents

Vanderkruit SportsEvents is een professioneel evenementenbureau dat sinds 1989 met volle overtuiging zakelijke events met een sportieve twist organiseert. Als full-service bedrijf zijn wij zowel de organisator als uitvoerend producent. Door deze aanpak kunnen wij snel schakelen en de kwaliteit van onze events bewaken.

 

Wij nemen het organisatieproces van A tot Z voor de klant uit handen. Tijdens dit proces houdt Vanderkruit SportsEvents de vinger echter ten alle tijden aan de pols zodat wij al uw wensen kunnen waarborgen. Er is ruimte voor aanpassingen en onze communicatie is transparant. Zo werken wij uitsluitend met open offertes waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Daarbij wordt Vanderkruit SportsEvents gekenmerkt door ongebondenheid: wij werken niet met vaste leveranciers en maken bij ieder project nieuwe keuzes op basis van uw budget en uitvoeringslocatie.

Al dertig jaar staan wij voor u klaar om uw bedrijfsfeest, klant- of familiedag, teambuildingsprogramma en publieksevenement tot een succes te maken. Bij VanderKruit SportsEvents bent u verzekerd van professionaliteit, flexibiliteit en een hoge dosis enthousiasme. Daarnaast waarborgen wij uw veiligheid. Sinds 2002 werkt Vanderkruit SportsEvents volgens de richtlijnen die zijn opgesteld door de Vereniging van Buitensportondernemers (VeBon) en TüV-Nederland.  

 

Naast de organisatie van de events bieden wij indien gewenst ook reisadvies, leveren wij drukwerk en give-aways, en doen wij aan de inhuur van uw nodige evenementmaterialen. Uw licht-en geluidsreserveringen en entertainmentboekingen nemen wij ook graag voor u uit handen.

Vanderkruit SportsEvents
bottom of page