Vanderkruit Schrijft

het moment om uw locatie te reserveren Voor 2020

Bijgewerkt: feb 1

Natuurlijk weet u al lang met welk doel u uw evenement organiseert, bent u doordrongen van het feit dat organiseren vooral communiceren is, en heeft u al lang geleden het budget bepaald. Nu alleen nog het programma op tijd vaststellen.

De eerste actie is het prikken van de meest geschikte datum. Maar, dat zal in 2020 niet meevallen. De ervaring leert dat de meeste bedrijfsevenementen zich afspelen in de maanden mei, juni en september. De goede aantrekkelijke locaties worden in deze maanden standaard al overlopen.


In 2020 staat er extra druk op de ketel. De twee laatste weekenden van mei worden in beslag genomen door respectievelijk Hemelvaart en Pinksteren. In deze weekenden zal het lastig worden uw personeel voor een event bij elkaar te krijgen. Privé een weekend weg wint het dan toch van een event met de baas.


Twee weken later al, om precies te zijn op vrijdag 12 juni, gaat de Europese Kampioenschappen voetbal met eindelijk weer eens een deelname van het Nederlands elftal van start. Van voorrondes tot finale vraagt dit evenement maar liefst 4 weken. Op het moment dat de finale gespeeld wordt, hebben twee regio’s (Noord en Zuid-Holland) al zomervakantie.


Om het prikken van een datum te vereenvoudigen, vindt u onder deze tekst een lijstje met data van concurrerende activiteiten. Uiteraard adviseren wij u graag vrijblijvend bij uw keuze voor een datum en een locatie.


Zondag 3 mei

Grand Prix van Nederland


Donderdag 21 mei

Hemelvaart


Zondag 31 mei

Pinksteren


Vrijdag 12 juni – Zondag 12 juli

Europese Kampioenschappen voetbal (zie wedstrijdschema: https://www.ekvoetbal.nl/speelschema/)


Zaterdag 4 juli

Start zomervakantie regio Noord


Zaterdag 11 juli

Start zomervakantie regio Zuid


Zaterdag 18 juli

Start zomervakantie regio midden


Vrijdag 24 juli – Zondag 9 augustus

Olympische Spelen Tokio


51 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven